Serveis

Serveis enfocats a la cura de persones grans


La Residència Llar Roser comptem amb un equip de professionals especialitzats a poder atendre els diferents graus de dependència física o cognitiva, basant-nos en el model d’Atenció Centrada en la Persona.

 

Habitació individual de la residència

 

ALLOTJAMENT

 

Disposem de 20 places acreditades per la Generalitat de Catalunya amb prestació econòmica vinculada. També disposem de places privades.

L’estança pot ser permanent o temporal en cas de rehabilitació i repòs familiar.

Les nostres instal·lacions compten amb una àmplia zona enjardinada, sala de visites, despatx tècnic, sala polivalent, cuina i les habitacions dels nostres usuaris, de les quals 9 són dobles i 2 individuals.

 

ACTIVITATS

 

Els nostres residents tenen activitats diàries programades matí i tarda per tal d’afavorir l’estimulació física i cognitiva.

En la programació incloem la celebració d’aniversaris i de dates assenyalades així com tallers i activitats relacionades amb èpoques de l’any o festivitats. Oferim diferents tipus d’activitats adaptades a tots els gustos com, per exemple, musicoteràpia, estimulació física activa, cine, taller d’actualitat i premsa, psicomotricitat, manualitats, bingo, orientació a la realitat i tallers de memòria.

Tres residents fent una activitat
Pacient rebent un servei

 

SERVEIS PROPIS

 

  • SERVEI MÈDIC I D’INFERMERIA: Comptem amb un servei mèdic privat i un servei d’infermeria inclòs al preu de la mensualitat.
  • BUGADERIA: Tenim bugaderia pròpia on s’ofereix rentat i planxat diari inclòs al preu de l’estada.
  • SERVEI DE NETEJA: Dins de l’equip de professionals, comptem amb personal per oferir un servei de neteja òptim pel dia a dia.
  • FARMÀCIA: Disposem de servei de farmàcia que inclou elaboració de blísters.

 

ALTRES SERVEIS

 

  • PERRUQUERIA: Oferim un servei quinzenal de perruqueria opcional per aquells residents que ho sol·licitin.
  • PODOLOGIA: Una professional s’encarrega mensualment de realitzar la podologia dels residents que ho requereixin. Aquest servei és opcional.
  • MANICURA: Disposem d’un servei quinzenal opcional per als usuaris del centre.
  • CÀTERING: Els menús que oferim a la Llar Roser estan elaborats i distribuïts per l’empresa Roca Gonzalez.
  • ACOMPANYAMENTS EXTERNS AL CENTRE
Resident rebent el servei de manicura