Imatge Un equip dedicat al

Un equip dedicat al

Servei de les persones

Imatge Sol·licita informació

Sol·licita informació

Si us plau, ompli el formulari amb les seves dades i li enviarem la informació sol·licitada.

 • Resident parlant amb una professional

  Tracte personalitzat i humà

  Comptem amb un equip de preofessionals especialitzats per poder atendre els diferents graus de dependència física o cognitiva, basant-nos en el model d’Atenció Centrada en la Persona, vetllant sempre per donar una bona qualitat de vida a les persones.

 • Residents fent activitats

  Activitats diàries per no perdre habilitats

  Realitzem activitats lúdiques, d’estimulació cognitiva i sensorial, fisioteràpia, animació soci-coltural, intergeneracionals. Celebrem les dates assenyalades. Realitzem activitats amb la participació de les famílies.

 • Paisatge verd

  Zona exterior natural

  La Residència està situada a una zona residencial de Terrassa, envoltada per abundant zona verda. Molt ben comunicada per arribar-hi en transport públic o privat i zona d'aparcament.

La llar dels nostres avis

La Llar Roser som una petita residència de la tercera edat amb més de 20 anys d'experiència. El fet de ser una llar petita, ens permet proporcionar una assistència completament personalitzada. Comptem amb tots els serveis necessaris per oferir una estada completa a cada resident. 

 • Grup de residents
 • Quins serveis oferim?

  Oferim serveis complets d’allotjament, activitats diàries i servei personalitzat les 24h del dia. A més, disposem de serveis addicionals per facilitar l’estada de la gent gran.

La meva mare fa uns mesos que està en aquesta residència i estic molt alegre amb el tracte i paciència que tenen amb ella. Un equip humà compromès a fer feliços als nostres majors.

Tony V. 

Mega content i agraïda amb tot l'equip per l'atenció i cuidat que realitzen al meu familiar. Són carinyosos i permeten entrar a la residència sense restriccions amb un 100% de transparència del funcionament diari del centre. M'encanta el jardí per fer les activitats del dia a dia i que cuidin tant els detalls, siguin físics, mèdics o psicològics dels nostres éssers estimats... GRÀCIES A TOTS, SOU UNA GRANDIOSA SEGONA FAMÍLIA.

Elisenda L.

Bona atenció als avis, gràcies per cuidar-los i donar-los tant de carinyo...

Montse G.

El meu germà fa més de dos anys que està en aquesta residència, i ens diu que és a casa seva. Diu que el menjar és bo, i que les noies de l'equip el tracten molt bé a la resta. Com que hi ha jardí, quan fa sol surten fer les activitats fora. En resum, una residència molt familiar.

Joan E. 

Residència molt ben situada amb molt bon entorn i amb bona gestió i bones cures.

Alvaro A. 

 • Residència Llar Roser li respon

  Ompli aquest formulari si vol rebre informació de la nostra residència. Ens posarem en contacte amb vostè tan aviat com sigui possible.