Qui som

Equip professional amb 20 anys d'experiència

Som una petita residència de gent gran ubicada al barri de Can Parellada de Terrassa. Comptem amb 20 places privades o vinculades a la Generalitat de Catalunya, si té valorat el grau II o II de la Llei de Dependència. 

Oferim una atenció personalitzada en un entorn tranquil i verd. Et sentiràs com a casa!

 

Espai natural al costat de la residència

 

L'ENTORN

 

La residència està situada en una urbanització de Terrassa, envoltada per abundant zona verda. L’entorn és molt tranquil i ideal per sortir a fer passejades.

La Llar Roser es troba ben comunicada, per arribar-hi en transport privat, i compta amb una àmplia zona d’aparcament. Als voltants, hi ha diverses línies d’autobús que connecten amb la ciutat.

 

EQUIP ASSISTENCIAL

 

Comptem amb un ampli equip de professionals especialitzats per poder atendre els diferents graus de dependència, basant-nos en el model d’Atenció Centrada en la Persona, vetllant sempre per proporcionar una bona qualitat de vida.

El nostre equip està format per: metge/ssa, infermer/a, fisioterapeuta, treballador/a social, psicòleg/a, animador/a sociocultural, terapeuta ocupacional, equip de gerocultors/es i equip de neteja.

Noia ajudant a una resident
Plat de menjar de la residència

 

DIETES ADAPTADES

 

L’alimentació és sana, variada i equilibrada. Està adaptada a les necessitats de cada persona, oferint diversos tipus de dietes en funció dels al·lèrgens, necessitats nutricionals i de deglució de cada resident.

L’empresa encarregada de l’elaboració i distribució dels menús és Roca González, que compta amb més de 40 anys d’experiència al sector alimentari. Els menús que ofereixen estan adaptats a l’època de l’any i inclouen productes de temporada. Els plats estan sempre supervisats per un equip de dietistes i nutricionistes.